Kycklinggratäng med paprika och champinjoner i gräddsås

Torsdagens middag bestod av kyckling med paprika, champinjoner och gräddsås.
4 port
4 kycklingfiléer strimlade
5 färska champinjoner strimlade
1 röd paprika strimlad
1 gul lök finhackad
Smör att steka i
3 dl grädde
1 köttbuljongtärning
1/2 paket fetaost
Riven mozzarella ost
Ugn 225 grader
Stek kycklingen. Lägg över i i ugnsfast form.
Stek alla grönsaker och häll dem över kycklingen.
Häll grädden i stekpannan för att få med alla smaker. Lägg i buljongtärningen och låt den smälta innan ni häller såsen över allt i formen. Mosa och strö fetaosten över och avsluta med att strö den rivna osten över.
Kör i 20 min tills osten är gyllenbrun.
Njut tillsammans med hemlagad vitlöksdipp!
Kärleken tyckte mycket om denna, som han åt med ris till. För min del räckte det med gratängen och dippen!
Kommentarer
Trackback